Αξέχαστη διαμονή στο Ναυπλιο

Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις των επισκεπτών μας, μάθετε περισσότερα
για το Xenonas Residenza di Fedralia και για το Ναύπλιο και σχεδιάστε τις διακοπές σας!

Το ξενοδοχείο Xenonas Residenza di Fedralia βρίσκεται στο κέντρο του Ναυπλίου, κοντά σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος της πόλης. Τα δωμάτια μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 επισκέπτες το κάθε ένα και είναι πλήρως εξοπλισμένα με όλα όσα θα χρειαστείτε για τη διαμονή σας, ενώ η σύγχρονη διακόσμηση με τις πολυτελείς προσθήκες και τα ήρεμα χρώματα, δένει τέλεια με την αισθητική της πόλης.

Φυσικά! Στο Xenonas Residenza di Fedralia θα απολαύστε το πρωινό σας στην ιδιωτικότητα του δωματίου σας. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν εκείνοι τι θα περιέχει το πρωινό τους, από τη λίστα του ξενοδοχείου μας. Το πρωινό σερβίρεται καθημερινά στα δωμάτιά σας, για πρωινά γεμάτα ενέργεια!

Το check-in πραγματοποιείται από τις 15:00 έως τις 22:00 και το check-out από τις 08:00 έως τις 11:00. Για τυχόν αλλαγές στις παραπάνω ώρες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Το ξενοδοχείο Xenonas Residenza di Fedralia βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα από το λιμάνι. Η πρόσβαση με αυτοκίνητο είναι δυνατή μέχρι το λιμάνι, από όπου θα χρειαστεί να περπατήσετε μόλις λίγα μέτρα ως την είσοδο του ξενοδοχείου μας.

Το Ναύπλιο έχει μεγάλη ιστορία και πολλά σημαντικά αξιοθέατα. Επισκεφθείτε το Παλαμήδι, όπου θα βρείτε το κελί που φυλακίστηκε ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, περάστε από την Πύλη Ξηράς, την πρώτη είσοδο της παλιάς πόλης, πηγαίνετε στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα, όπου δολοφονήθηκε ο Ιωάννης Καποδίστριας, και φυσικά μην παραλείψετε το αρχαιολογικό μουσείο και το παράρτημα της εθνικής πινακοθήκης του Ναυπλίου.

Εκτός από τα πολλά αξιοθέατα της πόλης, το Ναύπλιο προσφέρεται για ατελείωτες βόλτες στα γραφικά σοκάκια του. Στην πόλη θα βρείτε επίσης καταστήματα, εστιατόρια και μπαρ, όπου θα μπορέσετε να δοκιμάσετε ή και να αγοράσετε τοπικά προϊόντα. Αν το πρόγραμμά σας το επιτρέπει, επισκεφθείτε κοντινούς προορισμούς μεγάλης ιστορικής και πολιτιστικής σημασίας, όπως τον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών και το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου.

Στο Xenonas Residenza di Fedralia δημιουργούμε μία ήρεμη και άνετη εμπειρία διαμονής, τόσο με τα προσεγμένα δωμάτιά μας, όσο και με τις παροχές και υπηρεσίες που προσφέρουμε. Η ευνοϊκή τοποθεσία του ξενοδοχείου, θα σας αφήσει να εξερευνήσετε το Ναύπλιο περπατώντας, ενώ αν θέλετε να νοικιάσετε αυτοκίνητο ή ποδήλατο, μπορούμε να αναλάβουμε τη διαδικασία εμείς κατόπιν συνεννόησης. Φυσικά, στο ξενοδοχείο υπάρχει διαθέσιμο δωρεάν Wi-Fi για όλους τους επισκέπτες, ενώ οι ευέλικτες ώρες του check-in και του check-out κάνουν πιο εύκολη την άφιξη και την αναχώρηση των επισκεπτών μας, σύμφωνα με το πρόγραμμά τους.

Login